Αρχική      Προφίλ      Service      FAQ      Εκθέσεις
  Προφίλ


ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΑΡΑΣ ΚΑΦΕΚΟΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 1980 ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΦΕ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΦΕ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ, ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΦΕ.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΦΕΚΟΠΤΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΦΕ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΩΝ.

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ, ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤOY ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ MAHLKONIG GmbH, ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΥΛΩΝ ΑΛΕΣΗΣ ΚΑΦΕ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΡΕΣΣΟ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΣΣΠΕΡΕΣΟΜΗΧΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΞΕΝΑΔΟΧΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.

ΣΤΟΧΟΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ '' Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΜΥΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΕΘΕΙ ''.
Google+