Αρχική      Προφίλ      Service      FAQ      Εκθέσεις
  FAQ

1. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΨΗΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΦΕ?

1.
Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗΣ ΚΑΦΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΦΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.

2. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΑΛΕΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΠΤΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ?

2. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΑΛΕΘΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΥΛΟΠΕΤΡΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΠΤΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΥΛΟΠΕΤΡΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΑΛΕΘΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ " ΜΑΧΑΙΡΙΑ" ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ. ( ΨΙΛΟ - ΧΟΝΤΡΟ)

3. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΑΦΑΛΑΤΩΤΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΠΡΕΣΣΟΜΗΧΑΝΗ ?

3. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΑΛΑΤΩΤΗ ΝΕΡΟΥ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟΜΗΧΑΝΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΑΤΑ.

4. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟΜΗΧΑΝΗΣ ?

4. Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΣΠΡΕΣΣΟΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ BARISTA ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΥΛΙΣΕΙ ΤΟ ΦΥΛΤΖΑΝΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Η ΕΣΠΡΕΣΣΟΜΗΧΑΝΗ
.

 
Google+